Producten van Waytoplay

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Waytoplay

 

Waytoplay autobaan bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Waytoplay is geweldig speelgoed van origineel Dutch Design. Elk wegdeel van Waytoplay is gemaakt van stevig en duurzaam 100% kindveilig synthetisch rubber en staat garant voor vele jaren speelplezier.

De flexibele rubberen baandelen van Waytoplay zijn makkelijk te koppelen: rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Het materiaal is oersterk en flexibel, daardoor kun je er overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en gaan daardoor lang mee. 

 

Waytoplay autobaan voor binnen en buiten

Leg je autobaan op het strand, over dat hoogpolige tapijt of die vervelende drempel: any way is een Waytoplay. Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen.

Wij hebben de autobaan van Waytoplay in diverse uitvoeringen: 12-delig, 16, 24 of 44-delig. Daarbij hebben wij ook nog verschillende uitbreidingssets. Kies maar uit!

Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘Waytoplay’

 

Waytoplay autobaan online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Waytoplay op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Is een item in de webshop beschikbaar dan hebben wij het ook in de winkel.