Trybike loopfietsTrybike steel loopfiets 2-in-1 vintage ruby red

Uitverkocht € 139,95
incl. btw en gratis verzending
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: ruby red
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

Super toffe Trybike 2-in-1 loopfiets nu bij Jut en Juul Lifestyle for Kids

Wow wat is deze Trybike gaaf! Prachtig en goed doordacht ontwerp dat nu genomineerd is voor de Baby Innovation Award! Zeer terecht natuurlijk!

De Steel 2-in-1 loopfiets in de allernieuwste vintage ruby red edition is echt geweldig! Geschikt voor de allerkleinsten vanaf 15 mnd tot 6 jaar. 

Let op!! De vintage uitvoering heeft geen stuurkussen.........

Niet alleen ziet hij er prachtig uit, hij is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een in hoogte verstelbaar zadel (30 - 45 cm), brede luchtbanden en veiligheidshandvaten voor extra grip, maar het belangrijkst is nog wel dat hij eenvoudig is om te bouwen van een driewieler naar een tweewieler.

Driewieler: Driewieler met veel stabiliteit om te leren lopen en vervolgens te leren rijden.
Leeftijd indicatie: vanaf circa 15 maanden t/m 2,5 jaar

Tweewieler: Vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel en leer balanceren op twee wielen.

Tip 1: Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten en niet beschadigd zijn. Met name het stuur, zadel en de moeren van de wielen.

Tip 2: De Trybike Steel is niet geschikt om buiten te bewaren, daarom ons advies: buiten spelen en binnen bewaren.

Tip 3: Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef de trybike door aan een ander. Dat is namelijk pas echt duurzaam.

Tip 4: Is je kind heel groot, klein of behendig gebruik dan de control disc instellingen om de Trybike Steel nog beter op je kind af te stemmen.

Tip 5: De Trybike is de beste loopfiets voor kinderen met een beperking of met een minder ontwikkeld evenwichtsgevoel.

Tip 6: Geen zijwieltjes meer bij je volgende fiets! De volgende stap is leren fietsen op een fiets met trappers. Zonder zijwieltjes, want die heb je niet meer nodig als je bent begonnen met een Trybike.