Producten van Trybike loopfiets

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Super toffe Trybike loopfiets van Co&Co bij Jut en Juul Lifestyle for Kids

De Trybike loopfiets van Co&Co is een prachtige ontwerp van Nederlandse bodem!

Co&Co is enorm trots om de eerste metalen 2-in-1 driewielloopfiets te hebben ontwikkeld. Na de ontwikkeling van de Trybike Wood had Co&Co de smaak te pakken en zijn ze meteen doorgegaan met als resultaat: de Trybike Steel. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood, namelijk leren fietsen leuk en makkelijk maken.

De trybike ..... De loopfiets die wij als kind eigenlijk ook hadden willen hebben

Deze 2-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Co&Co heeft bewust gekozen voor de allerbeste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat een fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben!

De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.

Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

Van de Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen.

Trybike steel 2-in-1 loopfiets online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kid

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de VintageTrybike Steel in verschillende kleuren in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de Trybike ook in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs met je kindje zodat hij of zij de Trybike even kan proberen!