Producten van Studio Noos

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Studio Noos bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Studio Noos – De perfecte Mom Bag

Op pad gaan met je baby is fijn! Of je nu even boodschappen gaat doen, de stad in of bij iemand op visite.  Je hebt voor je baby natuurlijk van alles nodig als je op pad gaat. Flesjes, schone kleertjes, luiers en nog een heleboel meer. Een hippe mom bag van Studio Noos mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Studio Noos is een Nederlands merk. Ontstaan uit liefde voor mode en het gebrek hieraan als het gaat om de luiertas of mom bag.

 

Toffe betaalbare handgemaakte Mom Bag uit Nederland

Studio Noos maakt prachtige, betaalbare, handgemaakte Mom Bags  die om elke kinderwagen passen.  In verschillende soorten stoffen dus er is voor ieder wat wils. Aan je kinderwagen of als shopper, de  tassen van Studio Noos zijn groot genoeg voor elk avontuur!

 

Mom Bag van Studio Noos online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle Mom Bags van Studio Noos op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je de tassen van Studio Noos ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!