Producten van Studio Noos

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Mom Bag

Mom Bag

Sun Flower naturel Uitverkocht
Nieuw

 

Studio Noos bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Studio Noos – De perfecte Mom Bag

Op pad gaan met je baby is fijn! Of je nu even boodschappen gaat doen, de stad in of bij iemand op visite.  Je hebt voor je baby natuurlijk van alles nodig als je op pad gaat. Flesjes, schone kleertjes, luiers en nog een heleboel meer. Een hippe luiertas of mom bag mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Studio Noos is een heel nieuw Nederlands merk en ontstaan uit liefde voor mode en het gebrek hieraan als het gaat om de luiertas of mom bag.

Betaalbare handgemaakte luiertassen uit Nederland

Studio Noos maakt prachtige, betaalbare, handgemaakte tassen die om elke kinderwagen past en in verschillende soorten stoffen dus voor ieder wat wils.Aan je kinderwagen of als shopper, de  tassen van Studio Noos zijn groot genoeg voor elk avontuur!

Mom Bag of luiertas van Studio Noos online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle tassen van Studio Noos op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Natuurlijk kun je de tassen van Studio Noos ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!