Producten van Sticky Lemon

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Sticky Lemon rugzakken bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wat zijn ze weer tof de nieuwe rugzakken van Sticky Lemon. 

Sticky Lemon, opgericht in 2016,  is een Nederlands kinderlabel dat tassen voor eigenzinnige kids en hun ouders ontwerpt. Sticky Lemon vindt het leuk om te experimenteren met vernieuwde kleurencombinaties en te knipogen naar de retro-tijden.

Sticky Lemon rugzakken zijn kindertassen die door ontwerpers serieus zijn genomen. Dat betekent geen kinderachtige afbeeldingen, maar tassen die qua vorm en functionaliteit van deze tijd zijn. Daar kun je als leerling mee voor de dag komen.

Sticky Lemon is een uitgesproken merk en kenmerkt zich door eigenzinnige, vrolijke en contrasterende kleuren, gebruiksgemak en duurzaam materiaal.

 

Sticky Lemon rugzakken zijn duurzaam en mooi!

De rugzakken van Sticky Lemon worden gemaakt van rPET, gerecycleerde plastic flessen. Een gerecycleerd product, dat sterk, waterdicht en gemakkelijk in onderhoud is.

 

Rilla go Rilla

De Sticky Lemon rugzakken worden uitgegeven door Rilla go Rilla.

Rilla go Rilla is een platform dat jonge ontwerpers de kans geeft mooie, duurzame nieuwe producten te ontwerpen.

 

Wil je zo'n toffe rugzak van Sticky Lemon online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de rugzakken van Sticky Lemon op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Natuurlijk kun je de te leuke rugzakken van Sticky Lemon ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!