Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
€29,95
€29,95
€39,95
€39,95

Slaapknuffels voor een betere nachtrust voor jou en je kleintje

Slaapknuffels met geluid

Wij hebben een prachtige collectie slaaptrainers en slaapknuffels met geluid in ons assortiment. Een slaaptrainer is ideaal voor kindjes vanaf ongeveer 3 jaar. De slaaptrainer zorgt voor duidelijkheid wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het tijd is om wakker te worden. 

Kindjes vinden het geweldig om te zien wanneer het bedtijd is of wanneer ze papa en mama mogen roepen omdat de dag begonnen is. 

Slaaptrainers & kinderwekkers

Een slaaptrainer leert je kindje wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het tijd is om op te staan.

Slaaptrainer Fabian en Raket Apollo zijn slaaptrainer, maar hebben ook een nachtlampje en een digitale klok. Een slaaptrainer werkt aan de hand van kleuren. Bij oranje licht is het bijna tijd om te gaan slapen of om op te staan. Fabian en Apollo tellen af met de indicatie leds tot uw kind moet gaan slapen. De tijd is instelbaar van 5-60 minuten of uit te schakelen.

30 minuten voordat uw kind mag opstaan kleuren Fabian en Apollo ook oranje. Bij groen licht mag je kindje opstaan. Je kunt zelf  kiezen of dit met of zonder geluid gaat. Fabian kan 's nachts gebruikt worden als nachtlamp.

Met Slaaptrainer Fabian en Raket Apollo heb je geen late avonden en vroege ochtenden meer!

Witte ruis om rustiger en sneller in slaap te vallen met een slaapknuffel

Flow Amsterdam speelt in op pediatrisch research dat zegt dat wit en roze geluid baby’s helpt om:

  • Sneller in slaap te vallen
  • Langer te slapen
  • Minder te huilen
  • Sneller te kalmeren
  • Een goede slaaproutine te ontwikkelen

‘Witte’ en ‘Roze’ geluiden die worden geproduceerd door geluiden van allerlei verschillende frequenties samen te combineren. Als je bv. alle denkbare tonen die een mens kan horen combineert, krijg je ‘witte ruis’. De rustgevende geluiden van Moonie zijn dit soort witte en roze geluiden die andere geluiden maskeren en baby’s o.a. goed laten slapen