Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
€29,95
€29,95
€39,95
€39,95

Slaaphulpjes voor een betere nachtrust voor jou en je kleintje

Slaaphulpjes zoals slaaptrainers en knuffels met geluid bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij hebben een prachtige collectie slaaptrainers en knuffels met geluid in ons assortiment. Een slaaptrainer is ideaal voor kindjes vanaf ongeveer 3 jaar. De slaaptrainer zorgt voor duidelijkheid wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het tijd is om wakker te worden. 

Kindjes vinden het geweldig om te zien wanneer het bedtijd is of wanneer ze papa en mama mogen roepen omdat de dag begonnen is. 

Slaaptrainers

Een slaaptrainer leert je kindje wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het tijd is om op te staan.

Slaaptrainer Fabian en Raket Apollo zijn slaaptrainer, maar hebben ook een nachtlampje en een digitale klok. Een slaaptrainer werkt aan de hand van kleuren. Bij oranje licht is het bijna tijd om te gaan slapen of om op te staan. Fabian en Apollo tellen af met de indicatie leds tot uw kind moet gaan slapen. De tijd is instelbaar van 5-60 minuten of uit te schakelen.

30 minuten voordat uw kind mag opstaan kleuren Fabian en Apollo ook oranje. Bij groen licht mag je kindje opstaan. Je kunt zelf  kiezen of dit met of zonder geluid gaat. Fabian kan 's nachts gebruikt worden als nachtlamp.

Met Slaaptrainer Fabian en Raket Apollo heb je geen late avonden en vroege ochtenden meer!

Witte ruis om rustiger en sneller in slaap te vallen

Moonie speelt in op pediatrisch research dat zegt dat wit en roze geluid baby’s helpt om: - Sneller in slaap te vallen - Langer te slapen - Minder te huilen - Sneller te kalmeren - Een goede slaaproutine te ontwikkelen –

‘Witte’ en ‘Roze’ geluiden die worden geproduceerd door geluiden van allerlei verschillende frequenties samen te combineren. Als je bv. alle denkbare tonen die een mens kan horen combineert, krijg je ‘witte ruis’. De rustgevende geluiden van Moonie zijn dit soort witte en roze geluiden die andere geluiden maskeren en baby’s o.a. goed laten slapen

Slaaphulpjes online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!