Producten van Slaep

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Play at Slaep bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Play at Slaep is een merk dat is ontwikkeld voor de vaders, moeders en de gevers met hart en gevoel voor eerlijke materialen die stijl en speelsheid uitstralen. Stylish, cool en gemaakt van duurzame materialen.

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids verkopen wij een selectie rammelaars en wagenspanners uit de Basic en BOW collection van Play at Slaep en natuurlijk de prachtige grote hydrofiel doeken in 6 hele toffe kleuren!

De bijtringen, rammelaars en wagenspanners van Play at Slaep zeer geschikt voor kleine kinderhandjes en bedoeld om eindeloos op te kunnen bijten en mee te spelen.

 

Bed & Bad collectie van Slaep bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De nieuwe Bed & Bad collectie van Play at Slaep is prachtig. Gemaakt van 100% bio katoen! De eerste items zijn er inmiddels. Swaddles en badcapes swaddles in 7 prachtige kleuren! Swaddles kun je gebruiken voor (bijna) alles! Gebruik ze om af te drogen (is zeer absorberend), om je baby heerlijk in te wikkelen, als borstvoedingscover, als zonnescherm voor de wandelwagen, over het aankleedkussen, als ledikantlaken en natuurlijk nog veel meer! Je gebruik zo’n hydrofiele doek echt iedere dag! Een swaddle van Play at Slaep  is een absolute Mummie musthave om altijd bij de hand te hebben!

 

Play at Slaep wordt duurzaam geproduceerd

De collectie van Play at Slaep wordt geproduceerd van duurzaam duurzaam beukenhout  en is 100% bpa-vrije siliconen (én ook lood-en ftalatenvrij). 100% non-toxic. Hierdoor is de collectie van Play at Slaep weer helemaal 'Jut en Juul proof'

 

Play at Slaep online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Play at Slaep in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Play at Slaep in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!