SAME DAY DELIVERY IN DE REGIO

Binnen de regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk en Warmond) maken wij gebruik van de fietskoeriers van Moss.071. Als je voor 13.00 besteld, wordt je bestelling nog dezelfde dag tussen 15.30 en 22.00 u bezorgd. Bestellingen na 13.00 u geplaatst worden de volgende dag bezorgd. In het weekend wordt er door Moss.071 niet bezorgd. Bezorgkosten voor bestellingen onder de 50,00 euro zijn 4,95.

Verzenden buiten de regio

Bestellingen voor 13.00 u geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 13,00 u geplaatst worden de volgende werkdag verstuurd. Bestellingen die op vrijdag na 13.00 u en in het weekend worden geplaatst worden maandag verstuurd.

Geef altijd een adres op waar overdag iemand aanwezig om de bestelling in ontvangst te nemen!
Dit kan natuurlijk ook uw werkadres zijn. Als u een pakket op uw werkadres laat bezorgen geef dan altijd de naam van het bedrijf op. DHL bezorgt alleen op een werkadres als ook de naam van het bedrijf er bij staat! Indien een pakket bij de buren mag worden afgeleverd dit graag vermelden bij opmerkingen!

Je ontvangt van Moss / DHL een mail met de track en trace van het pakket. Daarmee kun je je pakket volgen. Ben je niet thuis en wordt je pakket bij een DHL servicepunt gebracht. Dat kun je ookmet de track en trace zien.

Het pakket moet binnen 5 werkdagen zijn opgehaald bij het Servicepunt anders wordt het pakket weer naar ons toe gestuurd. Aan het retourneren van een pakketje door DHL zijn hoge kosten verbonden van 6,95. Helaas zijn wij genoodzaakt deze kosten dan op u te verhalen.

Wil je je bestelling zelf ophalen in onze winkel dan kan dat natuurlijk ook. Bestellingen kunnen van dinsdag t/m vrijdag  tussen 11.00-16.30 u  en zaterdag tussen 10.00 en 15.30 u worden opgehaald aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden

Wil je je bestelling leuk ingepakt, geef dit dan aan bij je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat alles leuk wordt ingepakt!