Producten van Sebra

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Sebra Interior for Kids ………. prachtig design uit Denemarken

Sebra Interior for Kids werd in 2004 opgericht door Mia Dela. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001 en dat zie  je terug in al haar ontwerpen!

Sebra is een van de bijzonder mooie merken die wij al sinds 2008 verkopen! Waarom verkopen wij Sebra inmiddels al weer 10 jaar? Gewoon omdat Sebra kwalitatief een heel goed merk is, alles fairtrade en geen kinderhandjes, prachtig design en omdat Sebra ons iedere keer blijft verrassen met nieuwe collecties! Daar houden wij van Jut & Juul heel erg van en daarom krijgt Sebra van ons ook het Label “Jut & Juul proof”

Sebra Interior for Kids ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor de baby- of kinderkamer. Ook de gehaakte knuffels, rammelaars en bijtringen van Sebra zijn geweldig! Maar ook het grote knuffelkussen in de vorm van een krokodil van wel 1 mtr lang, of bv het houten poppenbed dat een miniatuur uitgave van het mooie Kili bed is!

Wat denk je van de houten auto’s of het prachtige kinderservies of van de gave drinkflessen en lunchboxjes met prachtige prints voor als je kindje naar school gaat. Ook hebben wij de werkbank van Sebra in de collectie.

Kili bed van Sebra 3-in-1 wieg/ ledikant / junior

Wist je dat Het Kili bed al in 2008 in onze winkel stond te pronken in het wit. Helemaal opgemaakt met alles in paars. Je gelooft het niet maar dat was de hippe kleur van dat moment!

Het Kili bed heeft in die 10 jaar wel wat aanpassingen ondergaan wat het ontwerp zeker ten goede is gekomen. Het Kili 3-in-1 bed is te verkijgen in de kleuren classic white, classic grey, forest lake blue, mist green, birchbark beige en de wood edition. 

Wij hebben het kilibed in het wit in onze winkel staan, dus kom gerust langs om dit prachtige bed in het echt te bekijken!

Sebra online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie speelgoed en knuffels van Sebra op voorraad (tenzij anders vermeld, zoals het Kili bed). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!