Producten van Nanami

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

 

Nanami bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Nederlandse merk Nanami heeft een mooie baby- en lifestyle textiel collectie die is geïnspireerd op de natuur en de Inuit. Wat dat is? Dat is de naam waarmee de Eskimo’s van Groenland en Canada zichzelf aanduiden. De naam Nanami betekent de zeven zeeën. 

 

Nanami gebruikt alleen ecologische en natuurlijke materialen

Nanami maakt gebruik van ecologische en natuurlijke materialen. Dit merk voor je kindje(s) mag je niet missen.

 

De collectie van Nanami

Een baby & lifestyle collectie vol met mooie producten. De collectie bestaat uit beddengoed, verzorgingsartikelen zoals: badcapes, badjasjes, swaddles, muslins, maar ook aankleedkussenhoezen, prachtige dekens en voedingskussen in de vorm van een hond, walvis of ijsbeer. Alles is met elkaar te combineren door de mooie en zachte kleuren! De items misstaan dus zeker niet in de baby of kinderkamer!

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de wieg- en ledikantdekens, swaddles in 2 maten, badcapes, aankleedkussenhoezen, de verzorgingstassen en  babykleding van Nanami in de collectie. 

 

Nanami online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Nanami op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Nanami ook  in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!