Producten van Mies & Co Baby Lifestyle

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Mies & Co Baby Lifestyle

Mies & Co Baby Lifestyle bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Mies & Co is een Nederlands merk dat supergave producten ontwerpt voor het slapen en onderweg.

Alweer ruim 2 jaar geleden stapte Ester, oprichsters van Mies & Co Baby Lifestyle, onze winkel binnen om haar nieuwe merk te laten zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie dacht van oh daar heb je er weer een, maar toen ik het eerste item uit de collectie zag was ik op slag verliefd! Wat ben ik nog steeds blij dat Ester toen onze winkel  kwam binnen lopen!

Collectie van Mies & Co Baby Lifestyle is geweldig!

De collectie van Mies & Co Baby Lifestye bestaat uit prachtige lakentjes en (gebreide) dekens voor wieg en ledikant, een knuffel, een bijtring, een speenknuffel, swaddles, hydrofiel doeken, leren speenkoorden, een voetenzak en een prachtige diaper clutch die in samenwerking met Van Veer bags is ontworpen.

Prachtige kwaliteit en super stylish

De collectie van Mies & Co Baby Lifestyle wordt in Europa geproduceerd dus absoluut geen kinderhandjes en goede arbeidsomstandigheden voor de werknemers. De hele collectie is van een bijzonder mooie kwaliteit en superstylish!

Mies & Co online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie van Mies & Co op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!