Producten van Sophie de Giraf

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Sophie de giraf bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Sophie de Giraf, schattig authentiek Frans speelgoed voor de hippe baby..... al 50 jaar het beste bijtspeeltje voor uw baby!! Wie kent haar niet? Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie haar oren, poten en hoorntjes.

De producten van Sophie de Giraf zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau! Een absolute musthave voor hippe baby's! 

Sophie de Giraf is speelgoed van 100% natuurlijk natuurlijke rubber en kindvriendelijke verf 

100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom van nature Phthalates, PBA en PVC vrij! Het eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt!

Kijken: dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.

Luisteren: dankzij het grappige piepje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes) en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.

Voelen: het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...

Ruiken: het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Sophie de Giraf online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft Sophie de Giraf in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij Sophie de Giraf ook in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!