Producten van Matchstick Monkey

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Matchstick Monkey bij Jut & Juul Lifestyle for Kids!

De Matchstick Monkey is een te leuk vriendje voor je baby om op te kauwen.

De Matchstick Monkey is dé perfecte bijtring wanneer de tandjes van je baby beginnen door te komen.  Doordat je kindje op het soepele speeltje kauwt en sabbelt, wordt het tandvlees zachter en verlicht het de pijn.

Aan de achterkant van het hoofdje zitten bobbels waar je een verdovende gel, olie of zalf op kan smeren zodat dit direct op de pijnlijke plekken komt.

 

Ergonomisch ontwerp

Het lichtgewicht speeltje is ergonomisch ontworpen zodat het makkelijk vast kan worden gehouden door  kleine kinderhandjes. Natuurlijk is de Matchstick Monkey gemaakt van veilige siliconen.

 

Matchstick Monkey online aanschaffen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de bijtspeeltjes van Matchstick Monkey op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!