Producten van Konges Sløjd

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

 

Konges Sløjd (Kongessloejd) koop je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids 

Konges Slojd is een prachtig Deens merk en is gevestigd in Kopenhagen. Konges Sløjd staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en minimalisme. De producten van Konges Sløjd stralen luxe, eenvoud en kwaliteit uit. De collecties worden in gelimiteerde oplagen gemaakt zodat het uniek blijft.  

Konges Slojd (Kongessloejd)  is in 2014 door Emilie Konge Breindal die ook zelf alle producten ontwerpt.

De collectie van Konges Slojd bestaat uit de mooiste dekbedovertrekken, swadddles, muslins, bijtspeeltjes, de bekende verjaardagstrein in 3 varianten, prachtige kleding waaronder de alom bekende Lemon serie, een prachtig tandendoosje, houten stapeltorens in de vorm van een peer of appel en nog veel meer moois!

Er komen steeds weer nieuwe items bij dus hou onze webshop in de gaten!

 

Bij Konges Sløjd staan mens en milieu hoog in het vaandel

Bij Konges Slojd  staan mens en milieu hoog in het vaandel! Alle producten van Konges Sløjd worden geproduceerd in fabrieken met goede werkomstandigheden! In alle nieuwe producten wordt  gecertificeerd GOTS biologisch katoen gebruikt. Er wordt hard aan gewerkt om de hele collectie van GOTS gecertificeerd biologisch katoen te produceren.

Konges slojd is dus ook weer helemaal ‘Jut & Juul’ proof en wij zijn ontzettend blij dat wij dit prachtige merk aan onze collectie mogen toevoegen!

 

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je al het moois van Konges Sløjd ook online aanschaffen

Wij hebben alles van Konges Slojd  in voorraad (tenzij anders vermeld) waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Konges Slojd ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!