Producten van Kid's Concept

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Kid’s Concept houten speelgoed bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Zweedse merk Kid’s Concept is in 2007 opgericht door 3 vriendinnen.

Bij het ontwerpen en maken van het speelgoed staan kwaliteit, veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu centraal bij Kid’s Concept. Zij  stellen strenge eisen aan het speelgoed en de veiligheid voor kinderen staat voorop.

Het speelgoed van Kid's Concept is ontworpen met  een goed oog voor design, het gebruik van mooie en duurzame materialen. Het houten speelgoed van Kid’s Concept is uitgevoerd in prachtige tinten wit, grijs, mint zwart en pastels. Kid’s Concept weet precies waar jij als ouder óók blij van wordt! Meestal is rondslingerend speelgoed niet iets waar je echt blij van wordt, maar het houten speelgoed van Kids Concept laat je met plezier midden in je woonkamer liggen.

 

Kid's Concept staat voor duurzame materialen en oog voor design

Het speelgoed van Kid's Concept is ontworpen met oog voor design, het gebruik van mooie en duurzame materialen. Het houten speelgoed van Kid’s Concept is uitgevoerd in prachtige tinten wit, grijs, mint zwart en pastels.  Kid’s Concept weet precies waar jij als ouder óók blij van wordt!

 

Duurzaam houten speelgoed online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Kid’s Concept op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Is een item in de webshop beschikbaar dan hebben wij het ook in de winkel.