Producten van KiaOra Dolldesign

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

De leukste en de mooiste poppenkleertjes voor je Paola Reina pop!

KiaOra Dolldesign bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Sinds 2019 ontwerpt én produceert Joyce van KiaOra Dolldesign op kleine schaal kleertjes voor de Gordi poppen van Poala Reina.

De poppenkleertjes worden in kleine oplages gemaakt in Nederland. Kwaliteit en mooie afwerking staan bij KiaOra Dolldesign hoog in het vaandel.  Alle kleertjes sluiten zonder knoopjes of klittenband en kunnen gewassen worden alsof het de kleding van uw kindje is. 

De poppenkleertjes van KiaOra Dolldesign zijn gericht op fijn en veilig spelen. Er zitten geen knoopjes of andere kleine losse onderdelen aan de kleertjes, waardoor die ook niet los kunnen gaan.

KiaOra Dolldesign wenst alle poppenmoeders en -vaders een hele fijne kindertijd toe waarin veel gespeeld mag worden. Spelen met poppen wordt al generaties lang gedaan en zal hopelijk nog vele generaties meegaan, net zoals de groet Kia Ora.

De collectie van KiaOra bestaat uit rompers, babypakjes, mutsjes en haarbanden.

 

Het ontstaan van de naam KiaOra

Kia Ora is een groet in het Maori, de taal van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland. De groet beslaat alle aspecten van fijne dingen die je een ander kan toewensen. Welkom en wees gezond is het vrij vertaald.

Twee maal heeft oprichtsters Joyce een mooie reis in gezelschap van haar gezin mogen maken door het prachtige Nieuw Zeeland en heeft zij een stukje van haar hart daar verloren. De prachtige natuur en de vriendelijke mensen die je welkom heten in hun mooie land. Deze herinneringen zijn voor  Joyce onlosmakelijk verbonden aan de groet Kia Ora en geven haar een warm gevoel.