Producten van House of Jamie

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

House of Jamie

House of Jamie bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

House of Jamie is een jong en veelbelovend 'Amsterdams label'. House of Jamie maakt tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen, onderweg en kleding voor boys + girls van 0-8 jaar

Prachtige kwaliteit (baby) kleding en kinderkameraccessoires

House of Jamie werkt haar collecties tot in de puntjes uit. Minimalisme is de basis en details zoals het steeds terugkerende strikje, geven het label haar eigen, speelse karakter. Aan de tijdloze 'year round' collectie wordt elk seizoen nieuwe designs toegevoegd. Veel items uit de accessoires collectie zijn 'double faced' uitgevoerd en dus bruikbaar aan twee kanten.

House of Jamie is Eco-friendly en helemaal Jut & Juul proof!

House of Jamie selecteert de fijnste en meest eco-friendly stoffen en materialen voor haar collecties. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik. De kleding en accessoires worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn vrij van schadelijke stoffen. Dat is precies wat wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids graag willen dus ook dit merk is weer "JUt & Juul proof

De vrouw achter House of Jamie

Het label is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Barbara Gouka en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ voor een tijdloze en exclusieve collectie. In eerste instantie ontwikkeld voor haar eigen kids Jamie en Teddie en nu uitgebreid met een kledinglijn voor boys & girls van 0-8 jaar.

House of Jamie online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft House of Jamie op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

 

.