Producten van Grimm's houten speelgoed

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Het prachtige houten speelgoed van Grimms bij Jut & Juul Lifestyle for Kids!

Grimm’s maakt speelgoed zoals speelgoed moet zijn: duurzaam, verantwoord en laat genoeg ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie.

Grimm's is een speelgoedmerk uit Duitsland dat bekend staat om hun natuurlijke en duurzame houten speelgoed.

Speelgoed van Grimms is echt vakmanschap en duurzaam

Elk stuk uit de speelgoedcollectie van Grimm’s is echt vakmanschap! Het wordt volledig met de hand gemaakt, met hout dat afkomstig is uit Europa. Er wordt vaak samengewerkt met werkplaatsen voor gehandicapten die door het maken van speelgoed volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. 

Het hout wordt gekleurd met kindvriendelijke verf op waterbasis, wat de structuur van het hout behoudt en zorgt voor een matte finish. Het hout kan nog steeds ademen en voelt zacht aan. Deze matte afwerking is een unieke karakteristiek van het speelgoed van Grimm's omdat de verf op waterbasis door het hout heen gaat ipv een laag verf op het hout.

De eenvoudige vormgeving van Grimm's laat genoeg ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie.

Het mooie houten speelgoed van Grimms aanschaffen?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je het houten speelgoed van Grimnms online kopen. Wij hebben alles in voorraad (tenzij anders vermeld)

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de Grimms ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!