Producten van Go Baby Go babysokjes

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

 

GobabyGo babysokjes met antislip bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De GobabyGo collectie wordt geproduceerd in Europa volgens de Öko-tex standaard 100, dus 100% vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. Bovendien zijn alle producten getest om ervoor te zorgen dat zij de juiste PH-waarde hebben voor de gevoelige baby- en kinderhuid.

De GobabyGo collectie bestaat uit kniebeschermers, maillots, leggings en sokjes. Jut en Juul heeft momenteel alleen de sokjes in de collectie! Geweldige oplossing om het kruipen op gladde vloeren net een beetje makkelijker te maken.

De rubberen pads onder de voetjes en op de teentjes van de sokjes voorkomen het uitglijden op een gladde ondergrond. Hierdoor krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en stabiliteit bij het leren kruipen en lopen. Juist omdat stevige schoentjes vaak de ontwikkelen van babyvoetjes belemmeren bij het trainen van kruipen en lopen, heeft GobabyGo ervoor gezorgd dat de sokjes ook als indoor-schoentjes gebruikt kunnen worden. Door de elastische ingebreide band rond de enkel blijven de sokken ook nog eens goed zitten. Ideaal!

Jut & Juul Lifestyle for Kids  heeft alles in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus wil je de producten in het echt komen bekijken,
kom dan gezellig langs!