Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken
Eten & Drinken
€22,40
€28,00
€22,40
€28,00

Ben je op zoek naar een drinkfles voor je peuter en kind die jaren lang mee gaat? Dan is een RVS drinkfles echt ideaal, duurzaam en milieuvriendelijk!

Wij hebben verschillende RVS drinkflessen in het assortiment. Gewone RVS drinkflessen en RVS thermosflessen. Er is er altijd wel in die past bij onze rugzakken en lunchboxen, zodat je een mooie set kunt samen stellen voor al je kindje voor het eerst naar school gaat.

RVS Drinkflessen

Een RVS drinkfles echt ideaal, duurzaam en milieuvriendelijk! De drinkflessen kunnen in de vaatwasser en als je de drinkfles laat vallen, valt deze niet kapot. Er komt alleen maar een buts in.

Drinkflessen van RVS zijn 100% vrij van schadelijke stoffen, gemakkelijk schoon te maken, gaan zeer lang mee en zijn super milieuvriendelijk. RVS drinkflessen hebben wij al jaren van het merk Blafre. Gewoon omdat ze zo goed zijn! De drinkfles wordt geleverd met een sluitdop, maar je kunt er ook een tuitdop los bij kopen. De drinkflessen van RVS zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren doppen en tuitdoppen.

RVS thermosflessen

Wil je je drinken extra lang warm of koud houden?  Dan is een thermosfles een uitkomst. Op deze drinkflessen zit een drinktuit of rietje van siliconen waarmee een peuter, kleuter of ouder kind gemakkelijk en zonder morsen kan drinken. Deze drinkfles Is makkelijk vast te houden voor de kleine handjes van je kindje. De inhoud blijft tot 12 uur warm of tot 24 uur koel. In combinatie met bv een roestvrijstalen lunchbox kan je genoeg proviand inpakken voor een uitstapje of de kleuterschool

De handige roestvrijstalen thermosflessen hebben een inhoud van 250 ml of 350 ml en zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. De drinkflessen zijn gemaakt van het beste kwaliteitsstaal. Een duurzaam en praktisch materiaal dat vloeistoffen tot 12 uur warm houdt en koud tot zelfs 24 uur. De drinkfles wordt geleverd in een doos inclusief 2 verschillende doppen. Je kan kiezen tussen een dop met drinktuit voor kinderen of een draaidop. De stalen dop is een schroefdop. De drinktuit is gemaakt van PP en is BPA-vrij. De fles lekt niet!