Producten van ECOlunchbox RVS

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

ECOLunchbox van roestvrij staal bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

ECOlunchbox is opgericht in 2009. Sandra Ann Harris en haar gezin zijn altijd al bezig geweest om zo gezond en duurzaam mogelijk te leven. Daarom dronken ze al uit roestvrij stalen waterflessen, daarnaast wilde Sandra graag haar lunch ook veilig en duurzaam houden. Nadat ze een tijd heeft gezocht naar de veilige broodtrommel en die nergens kon vinden, heeft ze besloten er zelf één te ontwerpen. Met de ECOlunchbox ga je voor een duurzaam gezonde lunch.

 

Zeg NEE tegen plastic en kies voor mens en planeet.

Weg met wegwerp en plastic! Zo luidt het credo van het Amerikaanse merk ECOlunchbox dat met z’n roestvrij stalen lunchtrommels en snackdoosjes een perfect alternatief biedt voor alle plastic lunchverpakkingen en broodtrommels. De herbruikbare RVS brooddozen zetten ook aan om voor een gezondere lunch te gaan. De tijd dat je steevast een broodje kocht op weg naar het werk of school, lijkt voorbij. Zelfbereid en bovenal gevarieerd zijn de lunchmaaltijden van nú.

ECOlunchbox biedt verschillende roestvrij stalen lunchtrommels en snackdoosjes, in alle vormen en groottes. Ze zijn zowel plastic-, vinyl-, PVC-, BPA- als loodvrij en bevatten bijgevolg geen giftige stoffen. Alle producten zijn onbreekbaar en kunnen in de vaatwasser en de oven, maar niet in de magnetron.

 

ECOlunchbox online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de RVS ECOlunchbox van op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!