Producten van Donsje baby schoentjes

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

Donsje baby schoentjes

Donsje Amsterdam bij Jut & Juul Lifestyle for Kids 

Babyschoentjes van Donsje Amsterdam zijn speciaal met de hand gemaakt om een comfortabele en gezonde basis voor de kleine voetjes te bieden. Zo kunnen baby's en peuters (van 0 tot 2 jaar) zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen in de richting van hun eerste stapjes! De voetjes worden goed beschermd en krijgen ruimte om vrij te bewegen. De geruwde leren zool geeft voldoende grip op een gladde ondergrond. Vanaf 12 maanden zit er zelfs een rubberen zool onder. Ook hebben alle schoentjes een brede instap zodat alle voetjes er makkelijk in kunnen schuiven. De schoentjes blijven stuk voor stuk goed zitten. Het natuurlijke zachte leer is licht en voelt heerlijk aan en zorgt ervoor dat de schoentjes flexibel zijn. Er worden natuurlijke leersoorten gebruikt van de hoogste kwaliteit zodat broertjes en zusjes er later ook nog plezier van kunnen hebben.

Donsje babyschoentje worden gemaat van het mooiste leer

Elk schoentje dat Donsje produceert is bestudeerd en gecontroleerd om de kleintje voetjes de kwaliteit te geven die ze verdienen. Alle schoentjes worden gemaakt van 100% kwalitatief goed leer. We bewerken het leer op verschillende manieren. Zo heeft Donsje ook Nubuck leer. Nubuck wordt gemaakt door de bovenkant van het leer licht te schuren, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat.

Nubuck leer voelt extreem zacht aan en is van een een perfecte kwaliteit. Dit is dan ook waar nubuck leer om bekend staat. Het uiterlijk van het leer lijkt op dat van suede, maar nubuck is iets zachter en steviger waardoor de schoentjes lang mee zullen gaan. Dit maakt nubuck leer een duurzaam materiaal.

Donsje schoentjes zijn handmade & fairtrade

Het is belangrijk voor Donsje dat de fabriek waar de schoentjes worden gemaakt goede werkomstandigheden biedt voor haar werknemers. Aangezien Indonesië niet bekend staat om het maken van kinderschoentjes maar eerder voor het maken van tassen en kleding, heeft Donsje haar eigen fabriek in Indonesië opgezet. De fabriek wordt fulltime gemanaged door een Nederlandse productiemanager die met een local getrouwd is. Omdat er continu contact is met Indonesië is Donsje ook erg betrokken bij het gehele proces van het leer uitzoeken tot en met de kwaliteitscontroles. Het Donsje team bestaat uit locale "craftartisans" die met veel betrokkenheid de Donsje schoentjes maken.