Producten van Chewies & More

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Chewies and More bij Jut & Juul ….. 

Chewies & more is opgericht door Christine Bos. Na de geboorte van haar dochter zocht ze naar praktisch en mooi bijtspeelgoed, maar niets voldeed voor 100% aan haar wensen. Dit gecombineerd met een voorliefde voor het zelf creëren en een creatieve mind, resulteerde al snel in een prachtige collectie Chewies.

De collectie van Chewies and More bestond in eerste instantie alleen uit houten bijtringen /bijtspeeltjes met silicone kralen.

Chewies & More heeft ook bijzonder mooie swaddles in 2 maten in prachtige kleuren.

 

Duurzaam geproduceerd

Alle Chewies worden eerlijk en duurzaam in Nederland met de hand gemaakt van 100% recyclebaar en dus duurzaam silicone en super gladgeschuurd beukenhout. De Chewies zijn gecertificeerd en getest volgens de bestaande speelgoednormen. Naast de afzonderlijke onderdelen kwam ook de volledige constructie glansrijk door de testen. De Chewies kunnen veilig gebruikt worden door kinderen vanaf 0 jaar en zijn vrij van BPA, weekmakers en andere schadelijke chemische stoffen. 100% veilig voor je kleintje dus! Deze eigenschappen zorgen er voor dat dit merk weer helemaal Jut en Juul proof is!

 

Chewies and More online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Chewies and More op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!