Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De alom bekende zwart wit Art Cards zijn geweldig!

WEE Gallery bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Surya Pinto (grafisch ontwerpster) en haar man Dave Pinto (een onderwijzer) maakten na de geboorte van hun eerste zoon bijna een studie van ontwikkeling van kinderen. Ze ontdekten o.a. dat pasgeborenen maar 30 tot 38 cm ver konden zien en dat ze het liefst kijken naar het gezicht van papa en mama en naar zwarte en witte geometrische vormen.

Art Cards voor baby’s in zwart-wit

Surya begon met de zwart-witte Art Cards om de waarneming van baby’s te stimuleren. Het enthousiasme voor deze babykaarten was zo groot dat de collectie inmiddels is uitgebreid met boeken, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyle producten voor kinderen en de kinderkamer – allemaal met de karakteristieke tekeningen van Surya Sajnani die kenmerken zijn voor de producten van WEE Gallery

Altijd een origineel (kraam) kado!

Naast de mooie zwart wit kijkkaarten (art cards) voor baby’s heeft Jut & Juul Lifestyle for Kids ook de stoffen boekjes, de zwart-wit badboekjes die kleuren als ze met water in aanraking komen, de kartonnen boekjes met en zonder geluid over dieren uit de dierentuin en op de boerderij, over een beertje dat slaapt en het boekje waar is de brand, de grote vloerpuzzels en nog veel meer moois van WEE Gallery in de collectie!

WEE Gallery online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van WEE Gallery op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.