Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

All the way from Down Under!

Susukoshi bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

SUSUKOSHI is een prachtig Australisch merk dat de zachtste stoffen gebruikt voor jouw baby. De hele collectie wordt ook nog eens uitgevoerd in dé hippe kleuren.

SUSUKOSHI is in 2016 opgericht door Eve en Maggie, twee gepassioneerde moeders die lastig comfortabele basiskleding konden vinden welke moeiteloos kon worden gecombineerd en elke modetrend en elk seizoen kon overleven. Het doel van Eve en Maggie was om een collectie te ontwerpen waar kinderen dol op zouden zijn en moeders heel blij van zouden worden.

SUSUKOSHI is geïnspireerd op Japans design en architectuur dat in zijn eenvoud aandacht besteedt aan details, functionaliteit en kwaliteit. Het woord Susukoshi betekent 'klein' in het Japans.

Mede door hun liefde voor Japans design en architectuur en hun liefde voor details, eenvoud, functionaliteit en kwaliteit is de naam SUSUKOSHI ontstaan. 

De naam verwijst ook naar de kleine oplagen waarin de collecties worden geproduceerd. Maggie en Eva hebben zorgvuldig elk detail, elke stof en elke kleur zorgvuldig uitgekozen.  Door de kleine oplage kunnen ze ook heel makkelijk weer nieuwe trendy kleuren toevoegen.

SUSUKOSHI wordt duurzaam geproduceerd 

De collectie van SUSUKOSHI is inmiddels uitgebreid maar hebben nog steeds dezelfde fundamentele elementen: duurzaam, ethisch, betaalbaar, organisch, unisex, moeiteloos te combineren  en door de mooie neutrale kleuren geschikt voor alle seizoenen.

De collectie van SUSUKOSHI wordt duurzaam geproduceerd van gecertificeerd katoen en ethisch geproduceerd in China.

Susukoshi online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij hebben de hele collectie van SUSUKOSHI in voorraad (tenzij anders vermeld) waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.