Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Studio Noos – De perfecte Mom Bag

Studio Noos bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Op pad gaan met je baby is fijn! Of je nu even boodschappen gaat doen, de stad in of bij iemand op visite.  Je hebt voor je baby natuurlijk van alles nodig als je op pad gaat. Flesjes, schone kleertjes, luiers en nog een heleboel meer. Een hippe mom bag van Studio Noos mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Studio Noos is een Nederlands merk. Ontstaan uit liefde voor mode en het gebrek hieraan als het gaat om de luiertas of mom bag.

Betaalbare toffe handgemaakte Mom Bag uit Nederland

Studio Noos maakt prachtige, betaalbare, handgemaakte Mom Bags  die om elke kinderwagen passen. In verschillende soorten stoffen dus er is voor ieder wat wils. Aan je kinderwagen of als shopper, de tassen van Studio Noos zijn groot genoeg voor elk avontuur!

Studio Noos heeft nu ook een pouch, wallet en verschoonmat

Studio Noos heeft de collectie uitgebreid met een paar superhandige items. Daar zijn wij heel blij mee. Je hebt nu een wallet voor je pasjes en wat contanten, de pouch voor je eigen belangrijke spulletjes zodat je deze direct bij de hand hebt en een heerlijk zachte verschoonmat. Hiermee kun je je baby op elke plek verschonen. Hoe handig is dat!

Mom Bag van Studio Noos online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle Mom Bags van Studio Noos op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.