Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Op zoek naar een hele toffe rugzak?

Rugzakken van Sticky Lemon bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wat zijn de nieuwe rugzakken van Sticky Lemon weer tof

Sticky Lemon, opgericht in 2016, is een Nederlands kinderlabel dat tassen voor eigenzinnige kids en hun ouders ontwerpt. Sticky Lemon vindt het leuk om te experimenteren met vernieuwde kleurencombinaties en te knipogen naar de retro-tijden. Daar hadden wij bij Jut & Juul natuurlijk erg van!

Sticky Lemon rugzakken zijn kindertassen die door ontwerpers serieus zijn genomen. Dat betekent geen kinderachtige afbeeldingen, maar tassen die qua vorm en functionaliteit van deze tijd zijn. Daar kun je als leerling mee voor de dag komen.

Sticky Lemon is een uitgesproken merk en kenmerkt zich door eigenzinnige, vrolijke en contrasterende kleuren, gebruiksgemak en duurzaam materiaal.

Sticky Lemon Rugzak small

Deze rugzakken van Sticky Lemon zijn een echte musthave voor kinderen met een eigen smaak. Naar school gaan is een stuk leuker met zo’n vrolijke rugzak. Een broodtrommel en drinkbeker passen er gemakkelijk in! Ook voor een logeerpartij, een dagje naar de dierentuin of vakantie is deze tas een prima metgezel. Met een handig extra vak voor een boekje of een schrift en ook de  drinkfles blijft rechtop staan door het handige elastiek binnen in. Met de handvaten aan de bovenzijde hang je 'm makkelijk op. Geschikt voor kindjes van 2-6 jaar

Sticky Lemon Rugzak Large

Deze rugzak in groot formaat is ideaal om mee te nemen naar de basisschool, middelbare school, op vakantie of een logeerpartij. Of misschien neem je hem zelf wel mee naar je werk. Er is genoeg ruimte voor boeken en in het handige extra vak in de rugzak past een 13 inch laptop. Ook een waterflesje blijft rechtop staan door het handige elastiek aan de binnenkant. De rugzak heeft verstelbare banden en een vak met rits aan de voorzijde van de tas, handig voor kleine spullen. De ideale rugzak voor kinderen of volwassenen met een eigen smaak! Geschikt voor kindjes vanaf 7 jaar.

Duurzaam en mooi ……. Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids zooooo van!

De rugzakken van Sticky Lemon worden gemaakt van rPET, gerecycleerde plastic flessen. Een gerecycleerd product, dat sterk, waterdicht en gemakkelijk in onderhoud is. Hoe fijn is dit! Dit is ook de reden dat dit een van onze favorieten merken is.

Rilla Go Rilla

De rugzakken van Sticky Lemon worden uitgegeven door Rilla go Rilla. Rilla go Rilla is een platform dat jonge ontwerpers de kans geeft mooie, duurzame nieuwe producten te ontwerpen.

Ook zo’n toffe rugzak van Sticky Lemon online aanschaffen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de rugzakken van Sticky Lemon op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur  dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u en in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.