Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De mooiste hemels, swaddles en nog veel meer, alles gemaakt van 100% biologisch katoen

Play at Slaep bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Play at Slaep is een merk dat is ontwikkeld voor de vaders, moeders en de gevers met hart en gevoel voor eerlijke materialen die stijl en speelsheid uitstralen. Stylish, cool en gemaakt van duurzame materialen.

De nieuwe Bed & Bad collectie van Play at Slaep is prachtig. Gemaakt van 100% bio katoen! De collectie bestaat uit swaddles,  badcapes, speendoekjes, bandana’s en prachtige hemels. Alle items hebben wij in 5 prachtige kleuren! Sugar Almond, Latte, Dawn, Camel en Amber. Allemaal even mooi!

De swaddles kun je voor (bijna) alles gebruiken! Gebruik ze om af te drogen (is zeer absorberend), om je baby heerlijk in te wikkelen, als borstvoedingscover, als zonnescherm voor de wandelwagen, over het aankleedkussen, als ledikantlaken en natuurlijk nog veel meer! Je gebruik zo’n hydrofiele doek echt iedere dag! Een swaddle van Play at Slaep is een absolute Mummie musthave om altijd bij de hand te hebben!

Natuurlijk hebben wij ook de alom bekende maankussen van Play at Slaep in de collectie. Het grote maankussen is een perfect voedingskussen. En dan de hemels die zijn zoooo mooi. Echt een eyecatcher  voor de kinderkamer.

Play at Slaep wordt duurzaam geproduceerd

De collectie van Play at Slaep wordt duurzaam geproduceerd van 100% bio katoen. Hierdoor is de collectie van Play at Slaep weer helemaal 'Jut en Juul proof'

Play at Slaep online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Play at Slaep in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd. Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.