Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Open-ended speelgoed of pretend play

Petit Monkey bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Petit Monkey is een fris jong merk van Nederlandse afkomst. Petit Monkey heeft o.a.  een uitgebreide collectie prachtig geïllustreerd (houten) speelgoed. Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Open-ended houten speelgoed van petit Monkey

Veel van het houden speelgoed van petit Monkey is open-ended speelgoed of pretend play zoals het ook genoemd wordt. Gemaakt van beukenhout en beschilderd met non toxic verf op waterbasis. Non Toxic verf is een kindvriendelijke, niet-giftige verf en veilig om mee te spelen.

Open-ended speelgoed is speelgoed "zonder opgelegd spelpatroon". Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. "Open Ended" betekent dat je kind er, met een beetje fantasie, alle kanten mee op kan. Dit speelgoed ziet er doorgaans eerder neutraal (weinig tekeningen, geen gezichtjes) en tijdloos uit en is duurzaam. Je kindje kan er gedurende lange tijd mee kan blijven spelen. Je kind bedenkt in elke fase van zijn ontwikkeling een andere manier om te spelen. Open Ended speelgoed laat veel ruimte voor fantasie en creativiteit. Daar houden wij van Jut & Juul zo van natuurlijk!!

Petit Monkey online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de items van Petit Monkey op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.