Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De liefste knuffels met licht en geluid

Moonie Friends bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Een Moonie Friend is een snoezige knuffel in de vorm van een konijn of een beer welke je troost kan bieden. Een Moonie heeft 5 kalmerende geluidjes en een zacht lichtje. De Moonie beer of het Moonie konijn wordt ongetwijfeld het beste vriendje van je kindje.

De superzachte Moonies hebben 5 natuurlijke, kalmerende geluiden (gebaseerd op pediatrisch onderzoek) waaruit je kan kiezen om een rustige slaap bij baby's en kindjes te bevorderen.
Daarnaast kan je ook uit 5 modi van rustgevend LED licht kiezen, die de baby doen denken aan de omgeving in de baarmoeder en zo een gevoel van veiligheid geven. Door de Smart Cry Detector wordt het geluid van Moonie in de stand-by modus automatisch opnieuw hervat wanneer

Wit en roze geluid om sneller in slaap te vallen

Moonie speelt in op pediatrisch research dat zegt dat wit en roze geluid baby’s helpt om: - Sneller in slaap te vallen - Langer te slapen - Minder te huilen - Sneller te kalmeren - Een goede slaaproutine te ontwikkelen –

‘Witte’ en ‘Roze’ geluiden die worden geproduceerd door geluiden van allerlei verschillende frequenties samen te combineren. Als je bv. alle denkbare tonen die een mens kan horen combineert, krijg je ‘witte ruis’. De rustgevende geluiden van Moonie zijn dit soort witte en roze geluiden die andere geluiden maskeren en baby’s o.a. goed laten slapen

Smart Cry Detector

Moonie gaat naar de stand-by modus na 30 minuten. Wanneer de baby begint te huilen, wordt het geluid van Moonie automatisch terug geactiveerd.

Moonie Friends online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Moonie Friends op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren!

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!