Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Peel Off kinder nagellak

Nagellak voor kinderen van Miss Nella bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Kinderen vinden het erg leuk om mama na te doen en te tutten met nagellakjes ed

De nagellak van Miss Nella is helemaal op waterbasis, zonder giftige ingrediënten, volledig VEGAN. Helemaal ideaal is dat alle nagellakjes 'Peel off’ zijn. Dus als je de nagellak van Miss Nella van de nagels van je kind wil verwijderen dan kun je het erg gewoon in één stuk afpellen en heb je geen nare nagellak removers nodig. 

Miss NELLA maakt onschuldige nagellak voor kinderen van alle leeftijden. Miss Nella vindt dat verkleedpartijtjes fun moeten zijn! Daarom maken ze deze nagellak. Hiermee kunnen kinderen veilig de wereld van de mode kunnen verkennen.

Miss NELLA is een geurloze kindernagellak zonder schadelijke stoffen. Speciaal voor kleine prinsessen die natuurlijk heel graag doen wat hun mama ook doet. Deze geurloze nagellak is perfect voor jonge kinderen. En een perfecte oplossing voor ouders die een niet-toxisch alternatief willen voor hun kinderen. Daarnaast zit er geen spoor van schadelijke stoffen in Miss NELLA.

Deze revolutionaire formule kun je gewoon van je nagels afpellen. Dus wil je een ander kleurtje? Dan peuter je de nagellak er gewoon af. Je hebt geen stinkende nagellak-remover nodig. Hoe fijn is dat?

En bovendien: nooit meer halve afgebrokkelde nagellak op de nageltjes van je kinderen. Deze nagellak heeft een op water gebaseerde formule. Daardoor is deze nagellak tijdelijk en ideaal voor kinderen. De nagellak van Miss NELLA zal de fantasie van kinderen prikkelen met alle speelse, vrolijke kleuren!

Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar onder toezicht

Miss Nella nagellak online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de nagellak van Miss Nella op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.