Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Barnsteen voor je baby en peuter

Leiff - Barnsteen voor baby's & peuters

Wie zit er achter Leiff? Dat is Steffany Lei. Een "Stay at home" mama met een dochter van 2,5 en een baby on the way!

Wat is barnsteen?

Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog.

Verzachtende werking van Leiff barnsteen

Veel moeders zweren bij de verzachtende werking van de barnsteen armbandjes van Leiff voor hun baby bij het doorkomen van de tandjes. De kettinkjes en armbandjes van Leiff worden met de hand gemaakt in Lithouwen.

Na iedere barnsteen zit een knoopje om te voorkomen dat de losse steentjes ingeslikt kunnen worden, mocht de ketting breken.

​Wij adviseren continue toezicht op het moment dat u uw baby of peuter een ketting of armband laat dragen. Doe de armband of ketting af gedurende de nacht.

Leiff barnsteen online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de fijne barnsteen armbandjes en kettingen van Leiff op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.