Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Prachtig (raam) krijt uit Japan gemaakt in een sociaal bewuste omgeving

Kitpas Art Crayons uit Japan bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Opgericht in 1937, innovatieve Japanse fabrikant, Nihon Rikagaku Industry Co. Ltd, produceert bekroonde kunstkrijten. De in water oplosbare kleurpotloden van Kitpas zijn uniek! Je kunt ze op verschillende niet poreuze oppervlakten gebruiken, papier, ramen, glazen, spiegels, en whiteboards.  Het is ook weer makkelijk te verwijden.

Kitpas Art Crayons

Je kan met de Kitpas Art Crayons kleuren op papier, ramen, glazen, spiegels en whiteboards tekenen! Heel makkelijk weg te vegen op niet poreuze ondergronden!

Kitpas Art Crayons zijn in water oplosbare, creatieve kunststicks die op meerdere oppervlakken, waaronder ramen en spiegels kunnen worden gebruikt en schoon kunnen worden afgeveegd met een eenvoudig doekje.

De in water oplosbare formule verandert in aquarelverf met toevoeging van een natte kwast voor tekenen op papier of op een kaart - creativiteit is eindeloos!

Kitpas Art Crayons  zijn gemaakt van Paraffine wax en gekleurd pigment, 0 toxische stoffen, allergie vrij en worden in Japan gemaakt!

Kitpas Art Chalk

Vloeiend, levendig gekleurd krijt. Heldere, gewaagde tekeningen ontvouwen zich gemakkelijk op schoolborden of op het trottoir. Je kunt ook genieten van een pastelkleurige tekenervaring of van aquarelachtig schilderen door wat krijtpoeder in water op te lossen.

Dit stofloze krijt is gemaakt van lokaal geproduceerde gerecyclede sint-jakobsschelpen en wordt op meer dan 60% van de Japanse scholen gebruikt.

De producten van Kitpas zijn niet giftig en allergie vrij

Kitpas zet zich in voor het handhaven van uitstekende sociale waarden: hun missie is om kwaliteitsproducten te produceren die mensen of de aarde niet beschadigen en om geluk te creëren door het bieden van kansen voor mensen met leerproblemen - het grootste deel van de  Japanse beroepsbevolking.

De Art Crayons en Art Chalk van Kitpas worden aanbevolen voor kinderen boven 3 jaar

Art Crayons en Art Chalk van Kitpas online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft Kitpas op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.