Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De collecties  kenmerken zich door tijdloze basics, uitgevoerd in minimalistisch design! 

Baby- en kinderkleding van House of Jamie bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

House of Jamie is in 2012 opgericht door Barbara Gouka, zelf moeder van twee little rebels Jamie & Teddie. Het creatieve label is ontstaan vanuit behoefte aan exclusieve home, decor & travel items en inmiddels uitgebreid met een tijdloze kledinglijn voor jongens en meisjes.

Een compleet lifestyle label voor kids dat blijft groeien en elk seizoen vernieuwd wordt met frisse designs en stijlvolle kleuren. A playful little universe, wereldwijd verkrijgbaar

Eko-Tex gecertificeerd & Fair Trade

House of Jamie gaat voor ‘nothing but the best’ als het gaat over de stoffen en materialen die gebruikt worden voor haar collecties. Alle producten zijn gemaakt van super zachte biologisch katoen en OEKO-TEX gecertificeerde stoffen & materialen.

Ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul. De liefde voor het vak vertaalt zich naar duurzame en tijdloze collecties van het allerzachtste soort. Quality is key.

House of Jamie online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de kinderkleding van House of Jamie op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.