Prijs
Min: €0
Max: €85
Merken
€82,00
€59,95
€63,95

Hoe lief zijn de nachtlampen van Heico. Zij geven een sprookjesachtig mooi licht

Te leuke figuurlampen van het Duitse merk Heico bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul heeft de bekende paddenstoel lampen van Heico in diverse kleuren. Wij hebben de Heico lampen ook in de vorm van een eend, eenhoorn of een te lief konijntje met roze snoetje. De nachtlampen van Heico zien er geweldig is en zijn ze echt een eycatcher! Musthave voor de baby- kinderkamer!

Vind je kindje het opeens helemaal niet leuk meer om in het donker te slapen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft prachtige nachtlampen van het merk Heico in de collectie. De vintage lampen van Heico hebben een zachte sfeerverlichting. Net genoeg om s'nachts je baby te voeden en te verschonen en om kleine kindjes een heerlijke nachtrust te bezorgen!

Lampen van Heico zijn kindvriendelijk! 

De nachtlampen van Heico kun je de hele nacht laten branden. Ze worden niet warm en ze verbruiken niet veel. De meeste lampen hebben inmiddels LED verlichting.

De kindvriendelijke lampen van Heico zijn gemaakt van stevig kunststof en kunnen dus wel tegen een stootje.

Heico figuurlampen online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de figuurlampen / nachtlampen van Heico op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.