Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Scandinavisch design gecombineerd met minimalisme en technologie

Prachtige lampen van Gone’s bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

“Objects with a story, elegant, singular, colourful, clean lines of Scandinavian influence but so French by their technicality and eco-friendly design, of natural materials, made in France, and that’s not too bad at all.”

Het verhaal achter Gone’s

Mooier dan bovenstaande citaat van de eigenaren kunnen wij  het verhaal van Gone’s niet samenvatten. Twee broers uit Lyon besluiten in 2013 een winkel te openen om hun eigen collectie en objecten te tonen en te creëren. Na een jaar hard werken, het zoeken naar de juiste partners met dezelfde gedrevenheid en na vele pieken en dalen is Gone’s een feit.
Franco - Scandinavisch design gecombineerd met minimalisme en technologie noemen de broers hun design.  Aan de lampen zie je goed de filosofie achter het design en de Scandinavische touch van Marian die opgeleid is door de beroemde Finse ontwerper, Ilkka Suppappanen.

In Frankrijk ontworpen, milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt

Alle lampen worden in Frankrijk ontworpen, geproduceerd en verpakt. Al het hout wat gebruikt wordt komt uit Europees beheerde bossen. Dit betekent dat er voor elke boom die gekapt wordt weer een nieuwe wordt geplaatst en er bij de kap rekening wordt gehouden met mens en milieu. Bij het uitzoeken van de materialen, de samenwerking met partners en het productie proces wordt rekening gehouden met ons milieu.

Hoogwaardig design voor de babykamer / kinderkamer

Maar wat vooral heel belangrijk is, deze 2 jongens maken ontwerpen die ondanks hun hoogwaardige design absoluut niet alleen voor de elite bedoeld zijn. Om met de woorden van Hadrien and Marian te spreken: “Why should design adopt a snobbish attitude and become the preserve of the elite? Let’s have fun!”

Ook zo’n toffe lamp van Gone’s online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de lampen van Gone’s op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.