Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Kijk dan eens even naar de gehaakte rammelaars van Global Affairs

Global Affairs bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Nederlandse fair trade merk Global Affairs is ruim 18 jaar geleden opgericht door Annette Klein Bog. Samen met een klein team wordt vanuit hartje Amsterdam gewerkt aan mooie collecties die volledig door een eigen styliste ontworpen worden en in eigen beheer in productie worden genomen.

Fair Trade daar houden wij bij Jut & Juul Lifestyle for Kids zo van!

De productie vindt plaats in China en Peru. Global Affairs werkt samen met kleinschalige bedrijven en werkt volgens het “fair trade” principe. Met de meeste leveranciers wordt al meer dan 10 jaar samengewerkt en de werknemers verdienen een eerlijk loon en werken in goede arbeidsomstandigheden. Meerdere malen per jaar reist Annette Klein Bog af naar het Verre Oosten om de werkplaatsen te bezoeken en nieuwe producten verder uit te ontwikkelen.

Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen

Alle producten van Global Affairs voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor kinderen onder de 3 jaar. Elk product wordt uitvoerig getest en pas nadat een artikel is goedgekeurd wordt het in de collectie opgenomen. Je kunt er dus zeker van zijn dat al het speelgoed van Global Affairs veilig is voor je baby.

Global Affairs online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Global Affairs op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.