Fresk betekent Fris in het Scandinavie

Fresk bij Jut en Juul Lifestyle for Kids!   

Fresk is een geweldig mooi Nederland merk. Fresk is Scandinavisch voor fris. Fresk staat voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders.

De babykleding van Fresk wordt vervaardigd uit 100% organisch katoen

Fresk wil eerlijke producten maken, daarom gebruiken ze 100% organisch katoen. Organisch katoen is ook heerlijk zacht voor het tere babyhuidje. De collectie van Fresk bestaat uit rompers, babysuits en babymutsjes van uitstekende kwaliteit.

Gaat je kindje voor het eerst naar school?

Van Fresk hebben wij mooie rugzakken, zwemtassen, lunchtrommels en drinkflessen met de leukste prints. Zo kan je kindje helemaal in stijl naar school.

De rugzakken en zwemtassen zijn gemaakt van 100% gerecycleerde PET-flessen. De drinkflessen en lunchtrommels zijn gemaakt van RVS en siliconen. Een duurzaam materiaal dat jaren mee gaat!

Fresk staat voor kwaliteit & comfort

Fresk hecht veel waarde aan kwaliteit en comfort. Dit zien we terug in de producten, die gemaakt zijn een mooie kwaliteit katoen. De designs van Fresk zijn superleuk, met egels, tekkels, pinquins en nog veel meer!

Fresk online kopen?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de collectie van Fresk online kopen. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.