Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Feeēn Mini staat voor simpel, praktisch, unisex, seizoenloos en duurzaam

Feeēn Mini bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Feeēn Mini is een Nederlands Label dat prachtige essentiële biologische kleding voor baby's en kinderen ontwerpt. De collectie van Feeēn Mini staat voor simpel, praktisch, unisex, seizoenloos en bovenal duurzaam geproduceerd.

Feeēn Mini is opgericht door Özlem Tezgören. De collectie van Feeēn Mini bestaat uit rompers met lange en korte mouw, leggings en shirts van 100% organisch katoen. De zachtheid en flexibiliteit van de materialen begeleiden de kleine ontdekkingsreizigers in al hun avonturen.

Duurzaam geproduceerd en fairtrade

Oprichtster Özlem Tezgören is van Turkse afkomst en laat haar 100% organisch katoenen kleding dan ook produceren in Turkije, bij een Gots-gecertificeerd bedrijf.

Feeēn Mini  streeft naar een eerlijk bestaan ​​voor alle betrokken partijen: eerlijke productie, eerlijke handel en eerlijke prijzen voor alle betrokken partijen. Van de katoenteelt tot confectie, bij elke stap naar biologische en eerlijke productie. Feeēn Mini maakt gebruik van hoogwaardige materialen en we geloven dat uw kind er uit zal groeien voordat het kan verslijten. en als het niet meer past, geef het dan gewoon door aan de volgende in de rij of verkoop online.

Basics

Feeēn Mini is van mening dat de eenvoudige maar chique basics niet mogen ontbreken in de garderobe van je baby / kindje.  Feeēn Mini streeft ernaar om kleding moeiteloos stijlvol te maken en gemakkelijk te combineren met andere items. De collectie van Feeēn Mini is niet seizoensgebonden. Seizoenen en trends komen en gaan,  maar de stijl en kwaliteit van deze collectie is tijdloos. Het hele jaar beschikbaar in jouw favoriete stijl en kleuren. Super fijn zo’n Never Out of Stock collectie!

Feeēn Mini online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Feeēn Mini op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.