Prijs
Min: €0
Max: €25
Merken
Verzorging
€24,50
€24,50

De fijnste speenknuffels in de vorm van een maan

Speenknuffels van Dappermaentje bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Annelijn is de hippe Amsterdamse mama achter Dappermaentje, een prachtig merk met de allerleukste speenknuffels in de vorm van een maan. De naam van het merk Dappermaentje is een combinatie van de namen van de twee kinderen van Annelijn: Maen en Dapper.

De speenknuffels zijn gemaakt van de zachtste teddy stof en hebben een maan vorm. Ze worden allemaal handgemaakt. Jut & Juul heeft de speendoekjes in de vorm van een maan in 3 uitvoeringen. Teddy beige, grijs, vintage rose, lila en koffie.

Ook erg leuk als kraamcadeautje!

Speendoekje van Dappermaentje online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de toffe speendoekjes van Dappermaentje op voorraad in de winkel en webshop (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de speendoekjes van Dappermaentje ook in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om de speendoekjes in het echt te bekijken!