Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Nijntje wie kent haar niet!

Nijntje van Corduroy en Teddy bij Jut & Juul Lifestyle for Kids! 

Nijntje is wereldwijd het meest bekend en het meest populaire figuurtje uit de boeken van Dick Bruna. Hij heeft dan ook meer dan 30 boeken over alle avonturen van Nijntje gemaakt. Nijntje spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in Nijntje en in haar avonturen. Wij weten eigenlijk wel zeker dat ieder kindje wel een boek van Nijntje heeft.

Nijntje staat in Nederland voor Konijn. Iedereen buiten Nederland kent onze Nijntje als Miffy

Wij hebben de knuffel Nijntje nu in 2 uitvoeringen. Eerst was er alleen de stoere corduroy uitvoering, maar nu is er ook een teddy uitvoering die 100% eco is. De teddy uitvoering is gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen. De teddy Nijntje is ook echt superzacht

Met deze Nijntjes kan je baby eindeloos knuffelen. Wij weten zeker dat ze dikke vriendjes worden!

Supertof kraamcadeau!

Nijntje online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Nijntjes op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.