Producten van Bezisa

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

BEZISA bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

BEZISA , eerlijk en duurzaam design speelgoed voor baby’s

BEZISA staat voor subtiele en prachtige producten geïnspireerd op en door de natuur. Oprichtster en moeder van 3, Janneke, maakt alles met de hand. Het zal moeilijk worden om te kiezen tussen de pure, rustige en robuuste designs die worden gemaakt om van te genieten...

Alles wat je ziet bij BEZISA is geïnspireerd op de natuur: de materialen, de kleuren en figuren. Janneke van BEZISA  houdt van design, strakke vormen en perfectie. De liefde voor mens en natuur moet voelbaar zijn. Het ontstaan van haar ontwerpen ging niet over 1 nacht ijs. Ze hebben hun tijd nodig gehad. In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat Janneke wil bereiken met haar designs voor baby’s.

In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden hoopt Janneke iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar. De tijd nemen om iets te bekijken, te bestuderen en kunnen genieten van het serene geluid van het hout.

 

Bezisa online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Bij Jut en Juul Lifestyle for Kids kun je de houten rammelaars, bijtringen, wagenspanners, de houten Family poppetjes, leren speenkoorden en nog veel meer moois  van BEZISA online kopen, maar natuurlijk hebben wij ook alles in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van BEZISA op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.