Producten van &me

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

&me

&me bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

&me ontwikkelt de mooiste producten voor baby’s en peuters. Be babygyms van &me zijn speciaal gemaakt voor baby’s en peuters om te stimuleren.

&me is leuk, verantwoord en tijdloos! Alle producten van &me zijn handgemaakt in Nederland.

Wat denk je van de prachtige babygym! Je baby kan hier urenlang naar kijken. &me gebruikt voor de babygym alleen natuurlijke, duurzame producten die goed zijn voor jouw kleintjes en de planeet. 

&me staat voor een wereld waarin creativiteit centraal staat; kleurrijk, speels en open. Een wereld waar alles kan en waar niets te serieus wordt genomen.

&me staat voor een duidelijke taal met archetypische vormen. Vakmanschap staat centraal in onze ontwerpen en definieert de vorm en het uiterlijk, waarbij zowel traditionele als industriële technieken zijn verwerkt.

 

Wil je zo'n mooie babygym van &me online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de babygym van &me op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.