Producten van Snoozebaby

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Snoozebaby bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Snoozebaby is een nederlands label dat vrolijke en functionele baby- en peuterproducten ontwerpt. Alle producten worden gekenmerkt door de beroemde labeltjes, die varieren in kleur, materiaal en ontwerp. De producten zijn niet alleen hip, trendy, lief en heel handig, ze bieden ook troost, comfort en werken rustgevend.

 

De bekende labeldoekjes van Snoozebaby

Door aan de labeltjes te friemelen zal de fijne motoriek van je baby gestimuleerd  en de tastzintuig bevorderd worden. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij kinderen waardoor ze zich beter kunnen ontspannen.

De producten van Snoozebaby worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. Snoozebaby  gebruikt satijn, zijde, fluweel en ribstof. Ieder kind ontdekt een favoriet label. 

Alle producten van Snoozebaby zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. De producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

 

Snoozebaby online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft Snoozebaby in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij Snoozebaby  in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!