Producten van Home by Door

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Home by Door (voorheen Kidscase Home) bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Vanaf het begin in 2000 heeft Kidscase Home (nu Home by Door) ernaar gestreefd om onze collecties te produceren met methoden die zowel eerlijk voor mensen als milieuvriendelijk zijn. Het bleek geen gemakkelijke keuze te zijn, maar het enthousiasme om deze doelen te bereiken is nooit vervaagd en met twee stappen vooruit en soms een sprong terug zijn ze er gekomen! Home by Door is constant op zoek naar stoffen gemaakt van biologisch geteelde gewassen. Home by Door werkt samen met fabrieken die werken met respect voor hun mensen en voor onze planeet. Ongeveer 70% van elke collecctie is gemaakt van biologisch katoen, waarvan 50% gecertificeerd is als gemaakt onder humane arbeidsomstandigheden. En ze zijn nog niet klaar.

Kidscase Home is Home by Door geworden!!

Home by Door is een klein Nederlands bedrijf. Een heleboel onder ons kennen Home by Door alleen maar als Kidscase Home, maar de nieuwe naam Home by Door zal snel gewend zijn.

De collectie van Home by Door bestaat onder andere uit katoenen en wollen dekens, aankleedkussenhoezen, omslagdoeken, hydrofiel doeken, boxkleden en slaapzakken.

Allemaal even mooi en natuurlijk net even anders, zoals je al van Kidscase Home gewend bent!

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de prachtige collectie van Home by Door online kopen

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Home by Door ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!