Producten van Home by Door

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Home by Door

Home by Door (voorheen Kidscase Home) bij Jut en Juul Lifestyle for Kids

Vanaf het begin in 2000 hebben we ernaar gestreefd om onze collecties te laten produceren met methoden die zowel eerlijk voor mensen als milieuvriendelijk zijn. Het bleek geen gemakkelijke keuze te zijn, maar ons enthousiasme om deze doelen te bereiken is nooit vervaagd en met twee stappen vooruit en soms een sprong terug komen we er! We zijn constant op zoek naar stoffen gemaakt van biologisch geteelde gewassen. We werken samen met fabrieken die werken met respect voor hun mensen en voor onze planeet. Ongeveer 70% van elke collecctie is gemaakt van biologisch katoen, waarvan 50% gecertificeerd is als gemaakt onder humane arbeidsomstandigheden. En we zijn nog niet klaar.

Kidscase Home is Home by Door geworden!!

Home by Door is een klein Nederlands bedrijf. Een heleboel onder ons kennen Home by Door alleen maar als Kidscase Home, maar de nieuwe naam Home by Door zal snel gewend zijn.

De collectie van Home by Door bestaat onder andere uit katoenen en wollen dekens, aankleedkussenhoezen, omslagdoeken, hydrofiel doeken, boxkleden en slaapzakken.

Allemaal even mooi en natuurlijk net even anders, zoals je al van Kidscase Home gewend bent!