Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
Verzorging
Eten & Drinken
Siliconen Snack Cup Sandal
Siliconen Snack Cup Sandal
€18,95
Siliconen Snack Cup Crail
Siliconen Snack Cup Crail
€18,95
Siliconen Snack Cup Tumble
Siliconen Snack Cup Tumble
€18,95
Speenkoord Macrame 4 Katoen
Speenkoord Macrame 4 Katoen
€18,95
Speenkoord Macrame 1 Katoen
Speenkoord Macrame 1 Katoen
€18,95
Speenkoord Macrame 2 Katoen
Speenkoord Macrame 2 Katoen
€18,95
Speenkoord Macrame 3 Katoen
Speenkoord Macrame 3 Katoen
€18,95

Mooie gehaakte speenkoorden

 

Collectie van Speen & Koord bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Laura Ooghe en Jeffrey Herman zijn de oprichters van Speen & Koord en sinds 28 oktober 2019 de trotse ouders van Oskar. Tijdens de zwangerschap waren ze  op zoek naar leuke speenkoordjes voor hun baby maar vonden niet exact wat we zochten. Daarom kwamen ze samen op het idee om zelf enkele ontwerpen te maken, eerst voor hun eigen baby, maar al snel merkten ze dat er interesse was bij vrienden en kennissen en zo ontstond ‘Speen & Koord’.

 

Handgemaakte macrame speenkoorden

Laura en Jeffrey  zijn gestart met een basiscollectie houten kralen. Ondertussen hebben ze  een groter aanbod aan verschillende soorten speenkoorden, waaronder de prachtige macrame speenkoorden. De speenkoorden worden allemaal met de hand gemaakt.

 

Siliconen snack cups van Speen & Koord

Speen & Koord heeft nu ook snack cups in hele toffe kleuren in de collectie . Ken je die al? Snack cups zijn siliconen bekers met deksel.  Ideaal om fruit, krentjes ed in te doen voor onderweg, maar voor thuis ook superhandig, want geknoei is er niet meer bij!

De snack cup heeft een flexibele opening aan de bovenzijde, hierdoor blijven fruit, snoepjes of andere snacks in de beker zitten als deze omvalt. Een perfecte manier voor peuters om zonder knoeien hun fruit te eten. Zeer geschikt  voor de kleine handjes en makkelijk op te bergen en mee te nemen.

 

De speenkoorden en snack cups van Speen & Koord online kopen?

Jut & Juul Lifestyle voor Kids heeft de collectie van Speen en Koord in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!