Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Mooie speenkoorden met siliconen en houten kralen

Collectie van Speen & Koord bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Laura Ooghe en Jeffrey Herman zijn de oprichters van Speen & Koord en sinds 28 oktober 2019 de trotse ouders van Oskar. Tijdens de zwangerschap waren ze op zoek naar leuke speenkoordjes voor hun baby maar vonden niet exact wat we zochten. Daarom kwamen ze samen op het idee om zelf enkele ontwerpen te maken, eerst voor hun eigen baby, maar al snel merkten ze dat er interesse was bij vrienden en kennissen en zo ontstond ‘Speen & Koord’.

Handgemaakte speenkoorden

Laura en Jeffrey  zijn gestart met een basiscollectie houten kralen. Ondertussen hebben ze  een groter aanbod aan verschillende soorten speenkoorden, waaronder de prachtige speenkoorden met houten en siliconen kralen. De speenkoorden worden allemaal met de hand gemaakt.

De collectie van Speen & Koord is inmiddels uitgebreid met superhandige kommen met zuignap (incl. lepel) en siliconen slabben. In 2 prachtige kleuren! Ook heeft Speen & Koord nu ook hele mooie bijtringen /rammelaars van Walnoot hout en siliconen kralen. Geweldig kraamcadeau!

De collectie van Speen & Koord online kopen?

Jut & Juul Lifestyle voor Kids heeft de collectie van Speen en Koord in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.