Prijs
Min: €0
Max: €80
Merken
Slapen
Verzorging
Hoeslaken Wieg Stitch Faded Rose
Hoeslaken Wieg Stitch Faded Rose
€39,95
Omslagdoek Lux Printed Soft Pink
Omslagdoek Lux Printed Soft Pink
€45,00
Ledikantlaken Stitch Earth
Ledikantlaken Stitch Earth
€45,00
Wiegdeken Stitch Chalk Stitch Black
Wiegdeken Stitch Chalk Stitch Black
€75,00
Aankleedkussenhoes Stitch Earth
Aankleedkussenhoes Stitch Earth
€45,00
Aankleedkussenhoes Lux Printed Soft Pink
Aankleedkussenhoes Lux Printed Soft Pink
€45,00

De mooiste lakentjes voor wieg en ledikant en nog veel meer 

 

Home by Door bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Home by Door is een klein Nederlands bedrijf. Home by Door biedt een collectie babydesigns van textiel die met liefde en aandacht zijn ontwikkeld. Subtiel van kleur, rijk van materiaal en zo ontworpen dat je ze intensief kunt gebruiken, om ze vervolgens weer door te geven. Alle producten van Home by Door zijn gemaakt van biologische katoen, onder menswaardige omstandigheden, zodat ouders en hun kleintjes er onbezorgd van kunnen genieten.

 

Biologische baby essentials

Home by Door streeft ernaar om collecties te produceren met methoden die zowel eerlijk voor mensen als milieuvriendelijk zijn. Het bleek geen gemakkelijke keuze te zijn, maar het enthousiasme om deze doelen te bereiken is nooit vervaagd en met twee stappen vooruit en soms een sprong terug zijn ze er gekomen!

De collectie van Home by Door bestaat onder andere uit katoenen en wollen dekens, aankleedkussenhoezen, omslagdoeken, hydrofiel doeken, boxkleden en slaapzakken.

 

Nieuw van Home by Door is de Stitch collectie

Alle Stitch ontwerpen van Home by Door zijn ‘Dutch Design’. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen en worden in kleine oplagen volledig met de hand in kleine oplagen gemaakt. In samenwerking met de sociale onderneming Sûr Atelier in Haarlem. De ontwerpen zijn allemaal even mooi en natuurlijk net even anders, zoals je al van Home by Door gewend bent!

 

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de prachtige collectie van Home by Door online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Hoime by Door op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! 

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Home by Door ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!