Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De collectie van Copper Pearl bestaat uit prachtige tricot swaddles en mutsjes in bijzonder mooie kleuren en dessins

Copper Pearl bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Copper Pearl is in 2015 opgericht door twee vriendinnen, Stephanie en Kristin (met een beetje hulp van hun geweldige echtgenoten). Kristin is een roodharige (ook bekend als de 'koper') en Stephanie is een blond (ook bekend als de 'parel'). Beide moeders hadden altijd de droom om een ​​eigen bedrijf te starten.

De swaddles van Copper Pearl zijn groot, gemaakt van lichtgewicht en ademend materiaal en hebben precies genoeg stretch voor het inbakeren van je baby!

Het materiaal waar de swaddles en mutsjes van gemaakt zijn is een mix van polyester en rayon. De perfecte mix van eersteklas stoffen om de ideale zachtheid en de optimale hoeveelheid stretch en duurzaamheid te bereiken. 

Copper Pearl online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Copper Pearl op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.