Producten van Wubbanub

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

Wubbanub speenknuffel bij Jut & Juul Lifestyle for Kids! 

De Wubbanub is een te schattige speenknuffel voor de allerkleinsten! Tevens ook de leukste en veiligste knuffelspeen voor jouw baby. Verkrijgbaar in diverse  leuke modellen. Ook een erg leuk kraamcadeau!.

Wubbanub is de meest populaire speenknuffel uit de Verenigde staten!

Met de Wubbanub hoef je nooit meer te zoeken naar de speen van je baby! De Wubbanub is een zachte knuffel en een speen in één. De speen blijft goed in het mondje zitten en de knuffel is zo ontworpen dat hij perfect op het borstje van je baby blijft liggen. Hierdoor raakt de baby zijn speentje niet snel kwijt. De speen zit aan de knuffel vast en kan niet losgemaakt worden!

Wubbanub is een medisch ontwikkelde speen die ook veel in ziekenhuizen wordt gebruikt

Daarnaast zul je zien dat je baby al heel snel de Wubbanub zelf vast kan pakken en terug kan duwen in de mond. De WubbaNub is een medisch ontwikkelde speen en vind je ook terug in veel kinderziekenhuizen, waar hij wordt aangeraden voor onder andere premature kindjes.

De WubbaNub kan, in een waszakje, gewoon in de wasmachine. Tevens kan de Wubbanub in de stoomsterilisator. Daarna aan de waslijn te drogen. Het speentje bestaat uit één deel, waardoor er geen bacteriën in hoekjes en gaatjes achterblijven. Wubbanub speenknuffel heeft een Avent Speen van Philips

Eigenschappen:

  • Latex, BPA & PVC vrij.
  • Door het ontwerp van de Avent speen, welke uit een geheel bestaat, krijgen bacteriën geen kans zich te verstoppen in naden en randen.
  • Wubbanub is gemakkelijk schoon te maken door hem te wassen in een kussensloop of wasnetje, tesamen met de babywas en hem aan de lucht drogen.
  • De Wubbanub is ook heel geschikt voor te vroeg geboren (prematuur) baby's 
  • De speen zit aan de knuffel vast en kan niet losgemaakt worden.
  • De Wubbanub speen is te gebruiken tot 6 maanden of totdat je baby tandjes krijgt 
  • In verband met de hygiene kunnen Wubbanub spenen niet worden geruild of geretourneerd!

Wubbanub online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Wubbanub speenknuffel in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de Wubbanub speenknuffel ook  in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!