Producten van Wodibow

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

Prachtige houten dieren van Wodibow bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft weer een prachtig merk uit Spanje gehaald Wodibow! Onderscheiden met de Red Dot Award 2015! Trots dat wij het eerste verkooppunt van dit merk in Nederland zijn!

Wodibow: verantwoord houten speelgoed

Wodibow is een redelijk nieuw Spaans merk dat werkelijk prachtig houten speeldieren heeft ontworpen. De ontwerpen van Wodibow hebben in 2015 de Reddot Award gewonnen en zeer terecht! Wodibow ontwerpt ecologisch verantwoord houten speelgoed. Duurzaamheid staat heel hoog in het vaandel bij Wodibow. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de producten maar ook vanwege het ecologische aspect. Om dit te verwezenlijken werken ze bij Wodibow met 100% natuurlijke producten. Dit geldt zelfs voor het verpakkingsmateriaal.Ook doneert Wodibow van iedere aankoop een deel aan organisaties die zich inzetten voor  het behoud van het regenwoud.

Prachtig ontwerp, stimuleert de creativiteit van kinderen, duurzam geproduceerd, verpakking ook 100% natuurlijk! Hier houden wij bij Jut & Juul Lifestyle for Kids zo van! Ook dit merk krijgt dus van ons het “Jut & Juul label’

Wodibow: Duurzaam houten speelgoed voor járen speelplezier

Wodibow brengt erg slimme duurzame en ecologisch verantwoorde producten op de markt, die de creativiteit van kinderen stimuleren. Het is houten speelgoed, maar als je kinderen even uitgespeeld zijn, dan kan het prima door als een mooie decoratie. De collectie van Wodibow bestaat op dit moment uit 3 prachtige grote houten dieren, de Mastodonts en 3 kleinere dieren, de Nanodonts. 

Red Dot Design Awards

Wodibow timmert hard aan de weg en dat blijkt, want ze hebben zich in korte tijd al meerdere malen weten te onderscheiden met de Red Dot Design Awards. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen.

Wodibow online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de houten dieren van Wodibow ook in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!